STG Waterland

Nieuws

Nieuws staat voortaan onder de button "Nieuws" naast de "Home" button.

Afmelden

Wil je je afmelden voor een komende wedstrijd en is de wedstrijd al over 2 of minder dagen?

Laat dit dan hier weten aan de trainer die aanwezig zal zijn als coach!

U bent hier: Home › Privacy

Privacy

Privacystatement

STG Waterland  hecht veel waarde aan de bescherming van jullie persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met jullie persoonsgegevens in onze ledenadministratie.  Wij houden ons aan de wet- en regelgeving. Dit betekent in de praktijk dat wij ten minste:

  • jullie persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt.
  • verwerking van jullie persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
  • passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jullie persoonsgegevens gewaarborgd is.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.

Jullie persoonsgegevens worden door STG Waterland verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Het versturen van nieuwsbrieven, uitnodigingen en annuleringen.
  • Berekenen en vereffenen van de verschuldigde contributie aan STG Waterland.
  • Aanvragen van abonnementen.

Bij de aanvraag van deze abonnement vertrekt STG Waterland persoonsgegevens aan  Jaap Edenbaan in Amsterdam en De Westfries in Hoorn.  Verder verstrekken wij uw gegevens niet aan derden tenzij dit wettelijk verplicht is.

STG Waterland heeft de ledenadministratie professioneel afgeschermd. Alleen bestuursleden en onze webmaster hebben toegang. Wij bewaren persoonsgegevens van opgezegde leden niet langer dan drie jaar.

Iedereen heeft recht op inzage en recht op correctie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u geregistreerd hebben. U kunt  hiervoor contact opnemen met . Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken voor vragen, opmerkingen of klachten. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacy statement STG Waterland dd 30 mei 2018

Zoek in site:
Loginstatus:
Kalender:
« Oktober 2018 »
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Bestuur / Commissies
Ledenlijst
Aanmeldingsformulier
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten
Archief documenten
Beleid Ongewenst Gedrag
Home jeugd
Belangrijke data
Activiteiten
Diplomaschaatsen
Diverse informatie
Evenementenkalender
Evenementenoverzicht
Wedstrijden
Wintertraining
Forum
Fotoalbums
Gastenboek
STG Waterland Facebook
Core Stability
Schaatsaanwijzingen voor beginners tot gevorderden
STG Waterland + Amstelbocht in Hoorn 17 nov '12 »
Clubrecords STG Waterland
Prestaties Dick Ploeger

Ogenblik a.u.b. ...